Fri fragt ved køb over 500 kr. Opnå rabat ved køb over 1.000 kr.

Izabel Camille

Viser 1 - 2 af 2 Resultater
1

Izabel Camille Jewelry er en del af den skandinaviske designtradition, som er kendt for høj kvalitet og enkle smukke designs. Izabel Camille er en dansk virksomhed grundlagt af Ann Ulrich og Vibekke Østergaard, der bor i Fredensborg tæt på både Esrum Sø, Fredensborg Slot og Hamlets Kronborg. Filosofien bag Izabel Camille Jewelry er at skabe udtryksfulde smykker til kvinder i alle aldre, der har en forkærlighed for trendy smykker, som er til at betale. Izabel Camille smykker er lavet af sterling sølv, som er guldbelagt med 24 karat guld. De guldbelagte smykker fra Izabel Camille har et karakteristisk sandblæst udtryk. Mange Izabel Camille smykker fås også i sølvvarianter, hhv. hvidt, oxideret og sort sølv. Halvædelstene i de lyse nordiske farver hvid, blå, og lilla indgår i flere af de stilrene smykker. Izabel Camille Jewelry udgiver to årlige kollektioner – forår/sommer og efterår/vinter. Herudover kommer der flere nye designs i forbindelse med forårets højtider som konfirmation, bryllup og studentereksamen samt op til jul.

Izabel Camille Jewelry er en del af den skandinaviske designtradition, som er kendt for høj kvalitet og enkle smukke designs. Izabel Camille er en dansk virksomhed grundlagt af Ann Ulrich og Vibekke Østergaard, der bor i Fredensborg tæt...

TILBUD NYHED
#

PRIMA DONNA

Izabel Camille

Før kr. 195,00

kr. 156,00

TILBUD NYHED
#

PRIMA DONNA

Izabel Camille

Før kr. 195,00

kr. 156,00

på både Esrum Sø, Fredensborg Slot og Hamlets Kronborg. Filosofien bag Izabel Camille Jewelry er at skabe udtryksfulde smykker til kvinder i alle aldre, der har en forkærlighed for trendy smykker, som er til at betale. Izabel Camille smykker er lavet af sterling sølv, som er guldbelagt med 24 karat guld. De guldbelagte smykker fra Izabel Camille har et karakteristisk sandblæst udtryk. Mange Izabel Camille smykker fås også i sølvvarianter, hhv. hvidt, oxideret og sort sølv. Halvædelstene i de lyse nordiske farver hvid, blå, og lilla indgår i flere af de stilrene smykker. Izabel Camille Jewelry udgiver to årlige kollektioner – forår/sommer og efterår/vinter. Herudover kommer der flere nye designs i forbindelse med forårets højtider som konfirmation, bryllup og studentereksamen samt op til jul.

Viser 1 - 2 af 2 Resultater
1