Gratis levering ved køb over kr. 399,- Opnå rabat ved køb over 1.000 kr.

Handelsbetingelser

Kære Kunde


- Vi følger de retningslinjer der er udstedt inden for lovgivningen

Det betyder at :

- Betalingsløsningen er godkendt
- Du modtager aldrig spam
- Du har maksimal forbrugersikkerhed
..................................................

KUNDESERVICE:
..................................................

Jyderyp-smykker-ure.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.


BETALINGSMIDLER:
..................................................
Jyderup-Guld-Sølv-Ure ApS modtager betaling med forskellige betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Jyderup-Guld-Sølv-Ure ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Følgende gebyr for brug af danske udstedte betalingskort

Dankort, Visa dankort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og Mobilepay og Forbrugsforenings kort er der ingen gebyr.

ViaBill Betaling - Køb nu - betal når du vil .......

Hvis du vælger at betale via ViaBill, kan du vente med at betalingen til du har modtaget dine varer. Betaling sker til ViaBill og ikke til Jyderup Guld Sølv og Ure ApS.

Du har med ViaBill mulighed for at betale efter faktura eller delbetaling i op til 24 måneder. Du kan læse ViaBill's Vilkår her

Årlige omkostninger er kr. 0 ,- du kan uden omkostninger delbetale din faktura

ViaBill er en selvstændig betalingsudbyder. Har du brug for at kontakte Viabill er adressen ViaBill A/S Søndergade 2 2 sal 8000 Århus C Tlf. 88 826 826 eller mail info@viabill.dk


FRAGT:
.................................................
Jyderup-Guld-Sølv-Ure ApS sender alle varer som værdipakke med Post Nord og når vare er afsendt vil du modtage en mail eller sms med Track and Trace nr. hvor du kan følge dine varer.

Prisen er fra 40 kr. pr. forsendelse ved køb under 399 kr.

Vi sender FRAGTFRIT uden omdeling i Danmark (ikke Færøerne og Grønland), hvis du køber for mere end 399 kr. samlet.
Vi sender ikke varer til udlandet med mindre andet er aftalt på forhånd.


LEVERING:
.................................................
Jyderup-Guld-Sølv-Ure ApS sørger for levering med Post Nord (med mindre andet angives) indenfor 5 hverdage, dog må der påregnes en længere leveringstid ved køb af speciel varer, vielse/forlovelsesringe og varer der skal indgraveres samt ordre der er afgivet ved Black weekend. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Jyderup Guld Sølv og Ure ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nord målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde skal tillægges 1-2 dages ekstra leveringstid.

Du har mulighed for at få leveret / sende dine varer til en anden leveringsadressen end din egen. Du kan skrive en anden leveringsadresse i forbindelse med betalingen.

FORTRYDELSESRET:

...............................................

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. ved returnering henstiller vi til at benytte Jyderup-Smykker-Ure.dk's RETURFORMULAR- Hent returformular her: Medsend evt. udskrift af evt. forudgående korrespondance mv. og vedlægge det varerne. Det vil betyde en kortere sagsbehandlingstid - til glæde for dig.

Ønsker du ikke at benytte returformularen, kan meddelelsen gives ved at skrive til mail@jyderup-smykker-ure.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Julegaver med forlænget bytteret til 15.01.2023. dette er muligt hvis man ved bestilling har ønsket dette. Varen kan kun ombyttes til anden vare, penge gives ikke retur på denne forlænget bytteret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING:

................................................

Du skal sende din ordre til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. herunder kan bla. nævnes Vielses/forlovelsesringe og graveret varer.

Varens stand, når du sender retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i endelig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringomkostninger ( dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Jyderup Guld Sølv & Ure ApS

Skarridsøgade 41 4450 Jyderup

Mrk: E-shop

Du kan fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovennævnte adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav, pakker leveret fra DAO sendes på eget ansvar, da der ikke er nogen til at modtage pakker uden for forretningens åbningstid.

Skal du bytte en vare - så returnerer du varen til ovenstående adresse sammen med Jyderup-Smykker-Ure.dk's returformular. Hent returformular her:

Efterfølgende skal du gå ind i webshoppen og købe den vare du ønsker igen. Under betalingen angiver du under bemærkninger at ordren er vedrørende ombytning af din oprindelige ordre. Når vi modtager dine varer retur, vil vi hurtigst mulig ekspedere din ombytning, og når vi trækker beløbet fra din konto, er det selvfølgelig kun de fulde omkostninger til fragten du skal betale igen samt en evt. difference. Såfremt du ønsker at ombytte varen til en anden og billigere vare, vil overføre differencen til din bankkonto.

Der er ikke mulighed at foretage ombytning af varen, få refunderet dine penge eller andet i forbindelse med varen i selve den fysiske butik, ligeledes er tilbud /rabat kun gældende på online køb.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


REKLAMATIONSRET:
.................................................
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen af varen. Hvis du reklamere inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved enhver returnering henstiller vi til at Jyderup-smykker-ure.dk's RETURFORMULAR - Hent returformularen her: Medsend evt. udskrift af evt. forudgående korrespondance mv og vedlægge det varerne. Det vil betyde en kortere sagsbehandling - til glæde for dig.

Ønsker du ikke at benytte returformularen, kan meddelelsen gives ved at skrive til mail@jyderup-smykker-ure.dk

Varen sendes til:

Jyderup Guld, Sølv & Ure ApS

Skarridsøgade 41 4450 Jyderup

Mrk E-shop

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til reklamation vil du få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandling af din fortrydelse/reklamation.

PERSONDATAPOLITIK:

.................................................
Vi vil gerne understrege at absolut INGEN personlige oplysninger der registreres på Jyderup-Smykker-Ure.dk på noget tidspunkt bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Jyderup-Guld-Sølv-Ure ApS Der anvendes ikke Log-statistik på Jyderup-Smykker-Ure dk

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshop-systemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette naturligvis ske. Dette sker via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen ""Funktioner"" og menupunktet ""Internetindstillinger"".

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve ""kontrakten"" (købsaftalen) lagres ikke hos Jyderup-smykker-Ure.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Alle kontrakter indgås på dansk.

Personoplysningerne registreres hos Jyderup Smykker og Ure ApS og opbevares i fem år herefter oplysningerne slettes. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mail adresse optaget på en mailingliste hos Jyderup-Smykker-Ure.dk således at man løbende modtager nyheder, information om lagersalg, udsalg og anden information fra Jyderup-Smykker-Ure.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Data ansvarlig på jyderup-smykker-ure.dk er er virksomheden Jyderup Guld Sølv Ure ApS.

Som registreret hos Jyderup Smykker og Ure ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter person dataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@jyderup-smykker-ure.dk

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@jyderup-smykker-ure.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk
 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 21.11.2022.